Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно тоците

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно тоците

Та значи проблема ми е следния, алармата ми не засича отварянето на багажника, не светят задните плафони в купето и плафона в багажника. Светодиодите за вратите и багажника дето са на таблото си светят нормално. Предполагам че тия неща се управляват от някакъв модул, въпроса е къде е той и какво точно прави. Когато меря + на плафоните илиза 4-5 волта, което не е нормално. Ще ми се да видя модула първо и какво има вътре.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Всички плафони са на общ бушон, виж първо дали имаш +12V на задните. Може да е прекъснат кабел някъде.
    Иначе модулът е зад жабката (според e-learn, никога не ми се е налагало да го търся)
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
      Иначе модулът е зад жабката (според e-learn, никога не ми се е налагало да го търся)
      Бяла или черна кутия е, според случая, под пасажерския бег, 1 куплунг отпред, и два отзад......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
        Всички плафони са на общ бушон, виж първо дали имаш +12V на задните. Може да е прекъснат кабел някъде.
        Значи нямам 12 волта на задните и плафона в багажника, а вместо това има около 4-5 волта които изчезват при махането на един от предпазителите, но не този който трябва да е по принцип. Този модул не е ли и за централното заключване? Някой да има схемата на тия пущини, имаше някаква тема със схеми ама нищо не откривам в момента.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Attached Files
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
          X